Koopman B.V.

KOOPMAN bezit 80 jaar VAKMANSCHAP.

 

Missie

Het leveren van een kwalitatief optimaal en innovatief eindproduct, met de beste prijs/kwaliteit verhouding en altijd conform de gemaakte afspraken, dat is onze missie. Door onze selectieve keuze in toeleveranciers en businesspartners en strategische samenwerking met onze klanten zijn -en blijven- wij flexibel. Een opdracht is ons niet snel te groot, of te klein. Wij beschikken over ruim 80 jaar kennis en ervaring. Dit gecombineerd met onze lenige organisatie en kwalitatieve netwerk maakt ons flexibel en buitengewoon concurrerend.

 

 

Visie

Bij Koopman B.V. geloven we in samenwerking.  De combinatie van de product specifieke kennis bij onze klant, aangevuld met onze uitgebreide ervaring in verpakken en afvullen, maken samen het succes. . Koopman B.V. is in staat om zich te verplaatsen in de klant en weet relevante innovaties toe te passen. Hiermee halen wij het maximale resultaat uit iedere opdracht.  De doorlooptijden in productie staan voortdurend onder druk, marges worden kleiner en innovaties volgen elkaar steeds sneller op. Wij stellen onze kennis en kunde ter beschikking zodat u zich kunt focussen op uw kerntaken. Wij realiseren doelstellingen met toepassing van beproefde procestechniek. Al 80 jaar.

 

 

Geschiedenis

Koopman Pharma Chemie is een familiebedrijf met een geschiedenis van 80 jaar vakmanschap. Het is onze specialisatie om productie-uitdagingen en ideeën om te zetten in goedlopende producten. In 1935 is de fundering gelegd voor de huidige organisatie. Gestart als apotheker hield Koopman zich onder meer bezig met de, toenmalig bekende, Phiko-producten. In die jaren 30 kende deze producten een wereldwijde afzetmarkt . Phiko staat voor Pharmaceutische Inkoopindustie Koopman. Al drie generaties is Koopman B.V. een onderneming met als onomstootbare kernwaarde: Afspraak is afspraak.