Home / Over ons

Koopman bezit 80 jaar vakmanschap!


Missie

Wij streven naar het leveren van innovatieve eindproducten van topkwaliteit, waarbij we onze afspraken nakomen en een optimale prijs-kwaliteitverhouding bieden. Door onze selectieve keuze in toeleveranciers, businesspartners en strategische samenwerking met onze klanten zijn wij flexibel en betrouwbaar. Geen opdracht is ons te groot of te klein; met meer dan 80 jaar kennis en ervaring, gecombineerd met onze lenige organisatie en kwalitatieve netwerk zijn we enorm flexibel en buitengewoon concurrerend

   

Visie

Bij Koopman B.V. geloven we in samenwerking. We geloven dat de productkennis van onze klanten, gecombineerd met onze ervaring in verpakking en afvulling, de sleutel tot succes vormt. Wij zijn in staat om ons te verplaatsen in de klant en passen relevante innovaties toe om het maximale resultaat uit elke opdracht te halen.

De doorlooptijden in productie staan voortdurend onder druk, marges worden kleiner en innovaties volgen elkaar steeds sneller op. Wij stellen onze kennis en kunde ter beschikking zodat u zich kunt focussen op uw kerntaken. Al meer dan 80 jaar realiseren wij doelstellingen met toepassing van beproefde procestechniek. 


Geschiendenis

Koopman Pharma Chemie is een familiebedrijf met een geschiedenis van 80 jaar vakmanschap. Het is onze specialisatie om productie-uitdagingen en ideeën om te zetten in succesvolle producten. ˜de oorsprong van onze huidige organisatie gaat terug naar 1935 toen Koopman, een apotheker, zich bezighield met de destijds bekende Phiko-producten. In die jaren 30 kende deze producten een wereldwijde afzetmarkt. Phiko staat voor Pharmaceutische Inkoopindustie Koopman. Al drie generaties is Koopman B.V. een onderneming met als kernwaarde: Afspraak is afspraak.